x

Used Products Hasselt


Wij zijn Used Products & F-MOBILE Hasselt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Used Products 

Inkoop

Bij Used Products kopen wij uw goederen in tegen direct contant geld en heeft u eventueel de mogelijkheid om uw producten binnen een van te voren afgesproken termijn weer terug te kopen. Zo kunt u altijd beschikken over contant geld en hoeft u uw product niet kwijt te raken.

Verkoop

Onze ruim ingerichte winkel kent een divers aanbod. U vindt bij ons 1001 verschillende gebruikte en nieuwe producten altijd met garantie! Zo kunt bij ons tegen de scherpste prijzen de mooiste en vaak nieuwste producten kopen zonder risico. Ook kunt u producten die allang niet meer nieuw te koop zijn ,maar die u misschien nog wel heel goed kunt gebruiken of altijd al had willen hebben, bij ons tegen extra scherpe prijzen in de winkel of in de webshop vinden Daarbij kunt u ook uw eigen goederen meenemen om deze in te ruilen tegen goederen in onze winkel. Zo kan het heel goed zijn dat u zonder te betalen of met een geringe bijbetaling met uw nieuwe product de winkel uitloopt. Op deze manier is uw budget bij ons altijd ruimer dan bij andere winkels en wisselt de voorraad wekelijks. Het is dus altijd leuk om even een rondje door onze winkel te lopen of een kijkje te nemen in onze webshop!  

 F-MOBILE

  F-MOBILE is de winkel links van Used Products, ook gelegen in de Winterslagstraat te Genk. Bij F-MOBILE kan u terecht voor smartphones, tablets, laptops en accessoires tegen de scherpste prijzen. F-MOBILE heeft ook een eigen reparatiedienst voor het herstellen van uw smartphone of tablet. Reparaties gebeuren in ons eigen atelier. Bijgevolg bieden wij voor de meeste reparaties een klaar-terwijl-u-wacht service. U hoeft uw smartphone of tablet dus niet achter te laten! Gewoon even binnenspringen en klaar is kees! Wij raden wel altijd aan om van tevoren even telefonisch contact te nemen om na te gaan of de onderdelen die nodig zijn voor uw reparaties voorradig zijn.

Tot binnenkort bij Used Products & F-MOBILE Hasselt!