x

Product verkopen


Jouw product verkopen? Wordt meteen uitbetaald!

Heb je items die stof verzamelen in jouw huis? Zoek je naar een snelle en efficiënte manier om deze te verkopen? We bieden een eenvoudig en eerlijk proces waarbij je direct contant geld ontvangt voor jouw producten.

Hoe werkt het?

Kom langs met je product, vergezeld van een geldig legitimatiebewijs. We onderwerpen jouw product aan een grondige beoordeling en komen samen tot een eerlijke prijs. En het mooiste van alles? Je loopt onze winkel uit met contant geld in je zak.

Klaar om in te ruilen?

We zijn voortdurend op zoek naar onder andere de volgende items:

Ook kopen we gloednieuwe producten en is inruil wellicht ook mogelijk. Dus ben je geïnteresseerd in een product dat we te koop hebben, aarzel dan niet om langs te komen!

 

Hoe bepalen we de waarde?

De prijs die we bieden voor jouw product hangt af van een aantal factoren, waaronder de staat van het product, de bijbehorende accessoires, de aanwezigheid van de originele bon, hoe gemakkelijk het te verkopen is, de waardevastheid en hoeveel stuks we al in voorraad hebben.

Voorwaarden

Om producten te kunnen verkopen, moet je minimaal 18 jaar zijn en een geldig legitimatiebewijs bij je hebben. Onze inkoopregisters zijn rechtstreeks verbonden met het stophelingsregister van de politie.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over het verkopen van jouw producten? Stuur ons een e-mail, bel of chat met de winkel in jouw buurt, of kom gewoon langs!