x
- € 100

Sony SRS XB41

Sony SRS XB41

€ 149,99

€ 249,99

Omschrijving

Opzoek naar een draadloze speaker met eindeloos veel mogelijkheden en goede bas? Dan is deze Sony SRS-XB41 met EXTRA BASS iets voor jou! Twee passieve radiatoren zorgen er samen met de twee speakers voor dat de lagere tonen worden verbeterd en de bas een extreme boost krijgt. Hierdoor krijg je een dieper en krachtiger geluid. Met de Sony SRS-XB41 geniet je tot 24 uur lang van jouw muziek. Ook erg prettig: deze draadloze speaker van Sony is IPX67-waterproof. Hierdoor kan de XB40 zelfs ondergedompeld worden in water. Geen zorgen meer dus bij het zwembad, aan het strand of in de badkamer. Verder biedt de SRS-XB41 een tal van mogelijkheden vanuit de gratis Sony Music Center en Fiestable-app. Hier regel je de speakerverlichting, afspeellijsten en dj-effecten. Kortom, met de Sony SRS-XB41 kan het feest beginnen!

Geef je beats een boost met EXTRA BASS en LIVE SOUND-MODUS
Boost je muziek met Extra Bass. De twee passieve radiatoren werken samen met de stereospeakers met volledig bereik om lage tonen te verbeteren, waardoor de bas een boost krijgt — ondanks het kleine formaat. De speakers van de SRS-XB41 zijn met zorg ontworpen voor een echte driedimensionale ervaring. De blauwe lijnen laten zien hoe hoekige speakers je muziek breder verspreiden, zodat je overal waar je wil een echte festivalvibe creëert.

Tot 24 uur met batterij
Speel de hele dag muziek af dankzij een batterijlevensduur tot wel 12 uur. De gesproken-feedbackfunctie geeft de resterende batterijlevensduur weer en geeft aan wanneer de batterij weer moet worden opgeladen.

Waterproof design
Nieuw ten opzichte van de voorganger van de XB41 (de XB40) is de IP67-classificatie. Hiermee kan de speaker nu in water worden ondergedompeld en kan je de speaker gewoon onder de kraan afspoelen als hij vuil geworden is. Daarnaast is de speaker volledig stof- en roestvrij, waardoor je hem ook uitstekend op het strand bij de zee kan gebruiken.

Speakerverlichting
Er is geen plezier zonder feestverlichting. De nieuwe draadverlichting van de SRS-XB41 gaat rond de speaker en ook de speakers zelf zijn verlicht. De verlichting synchroniseert op de beat van je favoriete nummers. De strobe-flitsverlichting van de SRS-XB41 geeft de ultieme feestvibe aan je muziek.

Party Booster
Geef je feest een extra boost met de Party Booster. Tik gewoon op verschillende plaatsen op de speaker op diverse geluiden te maken. Zo knal je een lekkere scratch, snare, kick-drum of cowbell door je favoriete muziek heen. Door zachtjes of juist hard te tikken, schakel je tussen een zacht of krachtig geluid.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Hasselt.

Used Products Hasselt
Kempische Steenweg 372
3500 Hasselt

Telefoon: 0032-11170040
WhatsApp: 0465 022 981

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop