x
- € 50

Sony SRS-XB31 (Rood) Bluetooth box

Sony SRS-XB31 (Rood) Bluetooth box

€ 99,99

€ 149,99

Omschrijving

Geef jouw favoriete muziek een boost met de Sony SRS-XB31! Twee radiatoren zorgen samen met de twee speakers voor een diep en krachtig geluid. Wil je nog meer bass? Gebruik dan de LIVE SOUND-knop voor een ruimtelijk, festival geluid. Niet alleen het geluid van de SRS-XB31 zorgt voor een feestje, ook verlicht deze draadloze speaker de ruimte voor een heerlijke sfeer. Installeer de gratis Sony Music Center-app voor je smartphone of tablet en bepaal zelf welk nummer als volgende wordt gedraaid in je afspeellijst. Uiteraard is deze Sony SRS-XB31 geschikt om eindeloos te luisteren, zonder zorgen. Met een batterij die tot 24 uur meegaat en de IPX67 classificering (waterproof), neem je deze draadloze speaker overal mee naartoe. Door middel van de Wireless Party Chain van Sony danst iedereen tegelijkertijd op dat ene heerlijke nummer. Zo verandert elk feestje in een nog groter feest!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Hasselt.

Used Products Hasselt
Kempische Steenweg 372
3500 Hasselt

Telefoon: 0032-11170040
WhatsApp: 0465 022 981

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop