x
- € 80

Samsung Syncmaster S22A350H Monitor

Kenmerken van de Samsung S22A350H21,5 inch 1920 x 1080 Full HD LED breedbeeldscherm

Helderheid: 250 cd/m²

Contrast Ratio (Typical): DCR Mega ∞ (statisch 1 000:1)

Response Time (Typical): 2 ms (GTG)

Kijkhoek (Horizontaal/Verticaal): 170° / 160°

In

€ 69,99

€ 149,99

Omschrijving

Productbeschrijving

De Samsung S22A350H is een 21,5 inch 1920 x 1080 Full HD LED breedbeeldscherm. Geniet nu van de mooiste beelden met de Mega Dynamische Contrast Ratio en kijk altijd comfortabel vanuit elke kijkhoek met MagicAngel. De Samsung S22A350H is een monitor die gezien mag worden met het nieuwe, platte Crystal-design

Full HD LED


De led-achtergrondverlichtingstechnologie heeft een grote sprong voorwaarts gemaakt door de manier waarop hogekwaliteitsbeelden worden geproduceerd compleet te veranderen en is een referentie voor efficiënt energieverbruik geworden. Het eerste wat je zal opvallen is de verbazingwekkend heldere beeldkwaliteit, vanuit welke hoek je ook kijkt. Het contrast is groter met meer details. Maar dan bemerk je ook de energie-efficiënte functies. Functies als de Eco-besparingsstanden, waarmee je zelf via een gebruiksvriendelijke interface kunt instellen hoeveel energie de monitor verbruikt. En dat is nog niet alles. De Samsung S22A350H beschikt over alle belangrijke eigenschappen die je bij een hoogwaardige led-monitor verwacht, zoals een ultradunne en strakke, moderne vormgeving en de allernieuwste functies.

Mega Dynamic Contrast Ratio


De allernieuwste Mega Dynamic Contrast Ratio tilt jouw kleuren, helderheid en beeldkwaliteit naar een nieuw en verbluffend niveau. De Samsung SA350-monitoren geven beelden weer die zo levensecht zijn, dat jouw kijkbeleving voorgoed wordt veranderd. Met de adembenemende contrastverhouding van 5 000 000:1, het hoogste niveau dat op dit moment verkrijgbaar is, garandeert de SA350-monitor dat zwart het diepste zwart is (en wit het zuiverste wit) en dat kleuren zo helder zijn als maar kan. Je zult meteen onder de indruk zijn van het kristalheldere beeld en de ongelooflijke intensiteit. Met deze explosie aan kleuren worden andere schermen gewoonweg saai. Met de Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio beschik je over een beeldweergave van het allerprofessioneelste niveau en wordt jouw multimediacontent weergegeven zoals het hoort.

Elke kijkhoek is mogelijk


Hoe kijk je het liefst naar een film? Lig je graag languit op de bank? Zit je het liefst in jouw favoriete salon? Of kijk je onder het koken of terwijl je fitnest? Of je nu staat, zit of ligt, MagicAngle van Samsung zorgt ervoor dat de film altijd op de voorgrond staat en dat je altijd comfortabel kunt kijken. Dankzij de 5 standen van het kijkhoekbeheer heb je namelijk vanuit elke hoek een goed zicht op jouw Samsung-monitor en is het beeld altijd even indrukwekkend. Je kunt jouw favoriete films en andere multimedia dus in jouw meest comfortabele houding bekijken. Met MagicAngle is elke kijkhoek mogelijk.

Kenmerken van de Samsung S22A350H  • 21,5 inch 1920 x 1080 Full HD LED breedbeeldscherm

  • Helderheid: 250 cd/m⊃2;

  • Contrast Ratio (Typical): DCR Mega ∞ (statisch 1 000:1)

  • Response Time (Typical): 2 ms (GTG)

  • Kijkhoek (Horizontaal/Verticaal): 170° / 160°

 • Interface: HDMI, D-sub

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Hasselt.

Used Products Hasselt
Kempische Steenweg 372
3500 Hasselt

Telefoon: 0032-11170040
WhatsApp: 0465 022 981

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

 • Pinnen in de winkel
 • Contant in de winkel
 • Overboeking per bank
 • IDEAL in de webshop