x
- € 130

POLK AUDIO Soundbar MagniFi Mini

De Polk MagniFi Mini is een compacte soundbar die een groots geluid levert. De soundbar wordt geleverd met een draadloze subwoofer die een fijne diepe bas produceert en het binnenwerk van de Magnifi Mini bevat zes drivers. Deze configuratie verzorgt een s

€ 199,99

€ 329,99

Omschrijving

De Polk MagniFi Mini is een compacte soundbar die een groots geluid levert. De soundbar wordt geleverd met een draadloze subwoofer die een fijne diepe bas produceert en het binnenwerk van de Magnifi Mini bevat zes drivers. Deze configuratie verzorgt een spectaculaire 5.1-surround-soundweergave. Dankzij de Polk VoiceAdjust-technologie pas je eenvoudig de stemniveaus aan, waardoor de dialogen in je film of tv-serie glashelder worden weergegeven. Daarnaast beschikt de MagniFi Mini over een speciale nachtmodus. Hierdoor wordt de bas verlaagd en de VoiceAdjust verhoogd. Zo blijven dialogen goed verstaanbaar zonder een luide basweergave. Tenslotte stream je met de Polk MagniFi Mini eenvoudig je favoriete muziek vanaf je smartphone, tablet of laptop via bluetooth, Google Chromecast of je wifi-netwerk.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Hasselt.

Used Products Hasselt
Kempische Steenweg 372
3500 Hasselt

Telefoon: 0032-11170040
WhatsApp: 0465 022 981

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop