x
- € 150

Michael Kors DW7M1 Smartwatch

Productbeschrijving: De Michael kors access runway heeft een elegante look met alle details van klasse waardoor hij perfect bij vrijwel elke gelegenheid past. Het scherm is 1,19 inch groot en beschikt over een touchscheen-display met 3 knoppen. Het displa

€ 199,99

€ 349,99

Omschrijving

Productbeschrijving: De Michael kors access runway heeft een elegante look met alle details van klasse waardoor hij perfect bij vrijwel elke gelegenheid past. Het scherm is 1,19 inch groot en beschikt over een touchscheen-display met 3 knoppen. Het display wordt aangedreven door AMOLED, een hoge schermresolutie van 390 x 390 pixels. De kast en de band zijn gemaakt van roestvrijstalen materiaal. De wijzerplaten zijn aanpasbaar, u kunt kiezen uit de vele wijzerplaten die vooraf zijn geïnstalleerd. De bandjes zijn ook uitwisselbaar, er zijn verschillende stijlvolle en charmante bandjes beschikbaar om uit te kiezen. De runway heeft een GPS en hartslagsensor waarmee je routes kunt volgen, afstanden kunt meten en je hartslag en fitnessactiviteiten kunt volgen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Hasselt.

Used Products Hasselt
Kempische Steenweg 372
3500 Hasselt

Telefoon: 0032-11170040
WhatsApp: 0465 022 981

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop