x
- € 150

iRobot Roomba 975 Robotstofzuiger

Productbeschrijving

Schonere vloeren. Iedere dag. Met een druk op de knop. De Roomba® robotstofzuiger concentreert iedere dag zich op het schoonhouden van uw vloeren, zodat u zich kan concentreren op alles wat het leven verder brengt.

€ 349,99

€ 499,99

Omschrijving

Productbeschrijving

Schonere vloeren. Iedere dag. Met een druk op de knop. De Roomba® robotstofzuiger concentreert iedere dag zich op het schoonhouden van uw vloeren, zodat u zich kan concentreren op alles wat het leven verder brengt.

Doet het vuile werk

Ons hoogwaardige 3-staps schoonmaaksysteem gebruikt dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen en een krachtig zuigsysteem met 5x meer zuigvermogen* om ingelopen vuil, stofdeeltjes en huisdierharen te verwijderen.

Visuele navigatie en schoonmaak van een hele verdieping

Met geavanceerde vSLAM®navigatietechnologie verzamelt de robot meer dan 230.400 gegevenspunten per seconde om een nauwkeurige plattegrond te maken en een hele verdieping schoon te maken.

Sublieme samenwerking

U kunt uw Roomba®-robotstofzuiger uit de 900-serie nu koppelen met de Braava jet® m6-dweilrobot, waardoor u automatisch kunt laten dweilen wanneer het stofzuigen klaar is.

Eén hecht team van twee rubberen borstels

Unieke rubberen borstels passen zich direct aan en buigen mee om tapijten en harde vloeren grondig schoon te maken.

De ultieme schoonmaak

De zijborstel voor hoeken en randen staat onder een hoek van 27 graden en is speciaal ontworpen om vuil uit randen en hoeken in het schoonmaakpad te vegen, zodat het kan worden opgezogen.

Pluspunten van de Roomba® 971:

  • Gaat door met schoonmaken, laadt op als dat nodig is en gaat verder waar hij gebleven is.
  • Ideaal voor dierenharen door de unieke rubberen borstels geschikt voor ieder vloertype en door 5x meer zuigkracht** ** vergeleken met de Roomba® 600 Series AeroVac™ System
  • Beter wanneer ze samenwerken – U kan nu uw Roomba® 900 serie robotstofzuiger koppelen met de Braava jet® m6 dweilrobot. Dit stelt u in staat de dweilrobot automatisch te starten zodra het stofzuigen klaar is.

In de doos:

  • Roomba® 975-robotstofzuiger
  • Home Base™-laadstation
  • Netsnoer

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Hasselt.

Used Products Hasselt
Kempische Steenweg 372
3500 Hasselt

Telefoon: 0032-11170040
WhatsApp: 0465 022 981

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop