x
- € 80

HP U160 Draagbare monitor

De lichte HP U160 39,6-cm (15,6-inch) LED-backlit monitor is het ideale tweede scherm voor uw notebook. U werkt productiever met een draagbaar scherm dat snel openklapt op zijn eigen verstelbare voet en dat met een USB-kabel op uw notebook wordt aangeslot

€ 69,99

€ 149,99

Omschrijving

De lichte HP U160 39,6-cm (15,6-inch) LED-backlit monitor is het ideale tweede scherm voor uw notebook. U werkt productiever met een draagbaar scherm dat snel openklapt op zijn eigen verstelbare voet en dat met een USB-kabel op uw notebook wordt aangesloten. Laat uw presentaties zien aan elke tafel en op elk bureau. De verstelbare voet is tegelijk de hoes waarin u de monitor beschermt als u vertrekt. Werk productiever met een extra scherm voor uw notebook. Het superlichte, platte HP U160 scherm, dat in een handomdraai te openen en te sluiten is, kan op elke notebook met een USB 2.0-poort worden aangesloten. Gemakkelijk mee te nemen. De behuizing kan worden opengeklapt en gedraaid, fungeert tevens als standaard en biedt bescherming wanneer het scherm niet gebruikt wordt. Ideaal om onderweg presentaties te geven. Voeg schermruimte toe om presentaties te tonen en te delen zonder dat uw toehoorders zich rond één notebookscherm hoeven te verdringen. Milieuvriendelijk. Het intelligente, energiezuinige ontwerp houdt rekening met het milieu en helpt u om uw stroomverbruik te reduceren. HP zorgt voor een gerust gevoel.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Hasselt.

Used Products Hasselt
Kempische Steenweg 372
3500 Hasselt

Telefoon: 0032-11170040
WhatsApp: 0465 022 981

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop