x
- € 170

HP 27FW With Adio, model 4TB31AA

Met de HP 27FW heb je een monitor voor alledaagse activiteiten, in een stijlvol ontwerp. Het 27 inch scherm beschikt over een Full-HD resolutie en een IPS-paneel. Hierdoor heb je uitstekende kijkhoeken en kleurweergave! Fijn voor als je de monitor in een

€ 199,99

€ 369,95

Omschrijving

Met de HP 27FW heb je een monitor voor alledaagse activiteiten, in een stijlvol ontwerp. Het 27 inch scherm beschikt over een Full-HD resolutie en een IPS-paneel. Hierdoor heb je uitstekende kijkhoeken en kleurweergave! Fijn voor als je de monitor in een kamer plaatst met wat meer daglicht. Daarnaast is het bekijken van een filmpje op YouTube of bellen met je collega's via Teams geen probleem dankzij ingebouwde speakers.

De reactietijd van 5ms in combinatie met FreeSync en 75hz, zorgt ervoor dat de 27FW prima te gebruiken is voor casual games. Deze set aan eigenschappen maken dat de 27FW ideaal is voor jou als je een tweede scherm zoekt voor werken in documenten, surfen, mailen en het bekijken van een filmpje.

Aansluitingen

  • HDMI (2)
  • VGA (1)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Hasselt.

Used Products Hasselt
Kempische Steenweg 372
3500 Hasselt

Telefoon: 0032-11170040
WhatsApp: 0465 022 981

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop